Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maria Ghiorghiu rupe tacerea! Ce spune despre viata Elenei Udrea

Postat la: 09.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Maria Ghiorghiu surprinde din nou! Clarvazatoarea sustine ca viata Elenei Udrea va fi in mare pericol. Nu este prima oara cand Maria Ghiorghiu face astfel de afirmatii.

In urma cu trei ani, Maria Ghiorghiu a auzit un glas care ii spunea de ucigasii Elenei Udrea si de locatia in care ar putea fi ea. In arest la domiciliu sau la inchisoare. Astazi, Maria Ghiorghiu atrage atentia asupra bebelusului Elenei Udrea si a pericolului in care este pusa. Conditii mizerabile in puscaria unde este incarcerata Elena Udrea. Ce meniu de mancare primeste in fiecare zi: "Azi ne-au dat linte cu muschi de gandac"

"Elena Udrea a fost din nou arestata, dar in Costa Rica. Insa, trebuie sa recunoastem ca Elena Udrea are un bebelus de numai 10 zile la momentul arestarii. Acest bebelus are nevoie de mama lui, are nevoie sa creasca, deoarece s-a nascut prematur. Elena Udrea, fratilor, nu se simte deloc in siguranta in inchisoarea din Costa Rica. Se simte amenintata, simte ca viata ei este pusa in pericol. Elena Udrea are dreptate. La un moment dat, viata Elenei Udrea va fi in mare pericol. Elena Udrea are nevoie de mare protectie. Fetita Elenei de numai 2 saptamani are nevoie de mama.", a marturisit Maria Ghiorghiu pe blogul personal. "In rest, fiecare isi va primi pedeapsa pe care o merita. Atat pe cea lumeasca, cat si pe cea divina. Sa nu aruncam cu piatra, ci sa ne rugam pentru viata ei, pentru fetita ei micuta si firava", a mai adaugat clarvazatoarea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE