Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maria Ghiorghiu, premonitie ingrijoratoare despre Romania: "Va curge sange"

Postat la: 19.01.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Maria Ghiorghiu, care a prezis tragedia din clubul Colectiv, a facut marturisiri despre ceea ce urmeaza sa se intample in tara noastra.

"Tot ce se intampla acum in Romania va duce la o alta Revolutie, la varsare de sange. Cand lumea isi va da seama de ce se intampla, raul va fi deja facut. (...) Fratilor, sa ne intoarcem macar acum, in ultimul ceas, cu fata catre Dumnezeu si catre Maica Domnului si sa ne rugam ca sa nu se ajunga la varsare de sange. (...) Imi este dor de pacea Romaniei si care acum sta pe un butoi de publere si e gata sa explodeze. (...) Din pacate, toate acestea vor ramane doar o amintire, doar un vis ce s-a spulberat in cateva zile, de cand raul a intrat in Romania. (...) Atunci cand peste Romania va curge sangele Marii Revolutii, abia atunci veti spune cat de mult va este dor de toate cate v-am povatuit si v-am prevenit. (...) Din nefericire, raul va lua locul binelui, iar lacrimile nu se vor mai usca pe obrajii parintilor", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul sau.

Maria Ghiorghiu, celebra prezicatoare de la Tecuci, si-a instiintat cititorii blogului de noile schimbari care au avut loc in Romania, dar si de faptul ca a prezis aceasta schimbare inca de acum cateva luni. Mai exact, este vorba de schimbarea premierului Mihai Tudose.

„S-a adeverit! Premierul a fost schimbat! Scriam inca din luna Iunie 2017 un articol ,cu titlul din linkul de mai jos: Premierul va fi schimbat Si iata dragilor ca dupa o jumatate de an, PREMIERUL a demisionat si conform articolului meu, a fost schimbat. Urmeaza sa asistam si la celelalte Evenimente oranduite de Sus. Pas cu pas, in timp,fie ca vrem sau nu vrem, toate se vor adeveri !

Sigur ca la un moment dat va urma GUVERNUL GVL, asa cum mi s-a grait: Sa nu va indoiti niciodata fratilor, de toate cate veti citi pe acest Blog al Lui Dumnzeu, caci toate se vor implini asa precum mi s-a grait cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant", a scris Maria Ghiorghiu pe blogul ei.
Daca ti-a placut articolul, te asteptam si pe pagina de Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE