Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marele castigator de la Românii au talent

Postat la: 03.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Marea finală „Românii au talent" și-a stabilit câștigătorul, Cei 11 finalişti, Aeros, Beniamin Dumbrăvan, Eva Timus, Fang Shuang, Florin Nae, George Aghinea, Hera Zăuleț şi Marius Moldovan, Lorelai Moșneguțu, OK! World Wide, Paula Rad şi Run to Infinity, s-au întrecut pentru marele premiu pus în joc: 120.000 de euro.

De câștigat a câștigat doar unul. Este vorba despre Lorelai Moșneguțu (foto 2), fetița fără mâini care cântă, acompaniindu-se la pian și la chitară și care a ajuns direct în semifinală, cu „golden buzz" de la Mihaela Rădulescu. Micuța de doar 11 ani din Târgoviște i-a impresionat pe toți cei prezenți cu povestea ei de viață. Alberta Moșneguțu, sau Lorelai, cum îi place să fie numită, s-a născut fără mâini, fără femur la ambele picioare și încă de la naștere, copila a fost diagnosticată cu sindromul plurimalformativ.

Lorelai Moșneguțu a fost abandonată de mamă la naștere din cauza problemelor de sănătate pe care le avea. Medicii nu au crezut că va trăi mai mult de câteva zile. „Mama Vio" i-a pus un creion între degetele de la picioare încă de la 6 luni și au început primele exerciții. La 5 ani, când a început grădinița, știa deja alfabetul. Nu are mâini, dar scrie și cântă la orgă. A scris și a lansat deja mai multe cărți. Participă la olimpiadele de biologie și geografie și are 50 de diplome şi 25 de trofee.

Are un videoclip filmat pentru melodia „Aripi de înger": „Visez uneori că am aripi de înger și pot să zbor/ Zâmbele oamenilor îmi dau aripi și pot să zbor". „Cad de zece ori și mă ridic de 20", aceasta este deviza după care se ghidează Lorelai. A participat la Next Star, iar acum a ajuns direct în semifinala „Românii au talent". Lorelai are și o „soră", Ileana, care a fost diagnosticată cu sindromul Down. Ambele micuțe au fost luate în plasament de „mama Vio". Gigi Becali i-a făcut cadou un scaun cu rotile care să o ajute să se deplaseze.

Clasamentul finaliștilor:
11. Run to Infinity
10. Aeros
9. Beniamin Dumbrăvan
8.Hera Zăuleț și Marius Moldovan
7. George Aghinea
6. Paula Rad
5. Florin Nae
4. Eva Timuș
3. Fang Shuang
2. OK! World Wide
1. Lorelai Moșneguțu

Damian Drăghici și brașoveanul Valentin Luca, finalistul primului sezon „Românii au talent", au fost invitați de onoare, alături de dansatorul și coregraful Gigi Căciuleanu, jurat la „Uite cine dansează". Tot în această seară a fost acordat şi premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Eduard Antal (foto3), care cântă la orga cu pedalier, a fost ales de public drept cel mai original concurent din acest sezon.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE