Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marșul pentru Viață, pe 25 martie, de Bunavestire

Postat la: 24.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

România ocupă locul II în lume la numărul de avorturi, raportat la populația existentă. Între 1958 și iunie 2016, s-au înregistrat 23 de milioane de avorturi legale, doar în spitalele de stat, față de o populație de 19.760.000, la 1 ianuarie 2016.

Un popor întreg a fost ucis în pântece. Avortul a făcut mai multe victime decât toate războaiele la care a participat România la un loc. Potrivit unui studiu științific, 64% dintre mamele care au avortat declară că au simțit presiuni din partea anturajului și a societății să facă avort. De aceea, anul acesta, a VII-a ediție a Marșului pentru Viață, care va avea loc sâmbătă, 25 martie, de Bunavestire, în peste 285 de orașe din România și Basarabia, are drept temă „Ajută mama și copilul! Ei depind de tine!" La București, ora de adunare este 12.30, în parcul din Piața Unirii; de aici, la ora 13, se pleacă spre Parcul Tineretului, unde va avea loc un concert.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE