Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mandrescu continua abuzul in serviciu, incalcand prevederile Codului Muncii si ale Contractului Colectiv de Munca

Postat la: 20.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Incepand de ieri a inceput implementarea organigramei ( aprobata de Consiliul de Administratie in luna iulie) prin care se urmareste inlocuirea intregii conduceri executive a CNAB cu oameni fara nicio experienta in domeniul aviatiei civile, singura calitate a acestora fiind ca sunt prieteni cu Mandrescu sau cu ministrul Transporturilor, Razvan Cuc.

Singura persoana cu relativa experienta in domeniu, care urmeaza sa fie numita in functia de director general adjunct este Tudor Jidav, omul de casa al lui Basescu, preluat apoi de Berceanu, cel care a ales solutia tehnica de acoperire cu ralumac a pistei nr 2, solutie care s- a dovedit catastrofa pentru aeroport, compania fiind tarata prin diferite procese cu contructorul de la acea vreme ( PA&CO), procese care nici astazi, dupa 11 ani, nu sunt finalizate.

Ca o coincidenta, lucrarile executate acum la piste si drumuri adiacente pistelor sunt facute tot de o firma care are ca actionar familia Casuneanu ( Poduri Gheorghieni).

Prin implementarea noii organigrame se urmareste exclusiv numirea unor persoane obediente directorului general, care vor fi constranse sa execute toate sarcinile primite deoarece numirile in functii de conducere se fac provizoriu, pe perioade de pana la 100 de zile, astfel incat sa poata fi inlocuite in orice moment, dupa bunul plac al Directorului General Mandrescu, acesta incalcand cu buna stiinta atat prevederile Codului Muncii cat si ale Contractului Colectiv de Munca.

Oare de cate dovezi mai are nevoie Cuc ca sa il demita din functie pe Bogdan Mandrescu?

Danut Pop
Presednte PER

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE