Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mandatul lui Mândrescu, prelungit ilegal, pentru incompetență

Postat la: 18.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După ce Partidul Ecologist Român a semnalat fărădelegile și posibilul abuz in serviciu al lui Mândrescu la CNAB, astăzi aflăm că CA (Consiliul de Administrație) i-a atribuit un nou mandat de 4 luni, încălcând grav OUG 109.

Constatăm cu stupoare cum guvernarea PSD-ALDE conservă incompetența, cum legislația in vigoare este un fleac pentru ei și mai ales cum se mimează democrația de la cel mai înalt nivel al Guvernului.

Această grupare vicleană care va pune România pe butuci, acționează mai mult in interes propriu decât in interesul românilor. Presați de timp și disperați de teama că aceștia pot ieși din nou in stradă, gurmanzii pesediști nu au mamă, nu au tată, nu țin cont de legile in vigoare și își riscă libertatea. Apoi se plâng că sunt luați în vizorul DNA.

Ne întrebăm din nou, de ce tolerează ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, aceste grave încălcări ale lui Mândrescu? Un bun ministru ar fi luat de mult atitudine și l-ar fi demis din funcția de Director General al CNAB. Dar, cine știe ce dedesupturi se ascund după ușile companiilor de stat...

Dănuț POP
Președinte PER

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE