Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Managerul "ciocolată" al lui Cioloș, Crăciun Mihuț, a fost demis de la CFR Marfă

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consiliul de Administratia al CFR Marfa, condus de catre controversatul Dan Jianu, l-a demis, astazi, din functia de director general pe omul impus de premierul Dacian Ciolos venit de la o firma de ciocolata- Craciun Mihut.

Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, dezastrul lasat in urma de catre Craciun Mihut este de dimensiuni incredibile si greu de cuantificat, dar toti membrii CA de la CFR Marfa sunt partasi la acest dezastru financiar si patrimonial. Culmea tupeului, presedintele Consiliului de Administratie, Dan Jianu, cel care a transformat CFR Marfa in propria mosie, a avut tupeul sa ceara membrilor CA sa asigure el interimatul la sefia companiei. Ramane de vazut cine va fi noul director general al CFR Marfa si daca se doreste tragerea la raspundere a managerului ciocolata, Craciun Mihut, si a celor din jurul sau, mai ales ca el si membrii CA au fost de acord cu eliminarea specialistilor din conducerea companiei de stat.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE