Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Management de top la CFR Marfă: Fiecare angajat -15 zile de șomaj tehnic!

Postat la: 24.06.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mihuț Crăciun, omul premierul Dacian Ciolos impus ca mananger de succes la CFR Marfa, a decis ca pentru redresarea companiei toti angajatii sa intre in somaj tehnic timp de 15 zile in perioada iulie-august- septembrie 2016.

Practic, fiecare angajat va intra in somaj tehnic cate 5 zile lucratoare pe luna. In aceelasi timp, Mihut Craciun - sub protectia ministrului Dan Costescu - si-a tras doua consiliere de 24-25 de ani care se indeletnicesc cu plimbarea laptopului aratandu-si nurii de sub fustele scurte pe culoarele institutiei. Mai mult, omul lui Ciolos si Costescu a devenit posesorul unui card al societatii care-l foloseste pentru decontarea meselor, protocoalelor, dar si camerelor de hotel din tara, in deplasarile "de taina" in care il insotesc si purtatoarele de laptopuri si mini-jupe.

Inca nu se stie daca acest card a fost folosit si in deplasarile sale si in Irak, Kazastan si Olanda. Trebuie precizat ca pana sa ajunga la CFR Marfa, Mihut Craciun a fost consilier al premierului Dacian Ciolos iar in CV-ul sau se mentioneaza ca a mai trecut pe la o fabrica de ciocolata si unele firme de bauturi racoritoare si energizante, ca atare are "o mare experienta" in transportul de marfa. Sigur, asa pare sa fie daca gandim despre "consiliere" ca sunt "marfa" care trebuie musai carata prin deplasarile cu chef si cantec. Sa mai spunem despre Craciun ca el este pregatit de Ciolos sa fie inlocuitorul lui Costescu daca situatia - vreun iminent dosar penal - i-o va cere.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE