Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Malin Bot este bun de plata! A pierdut procesul intentat lui Mircea Badea

Postat la: 22.02.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Protestatarul Malin Bot i-a dat in judecata pe Mircea Badea, Radu Tudor, Mugur Ciuvica, dar si Antena 3. In aceasta dimineata, Inalta Curte de Casatie si Justitie i-a respins recursul lui Malin Bot, ca nefondat.

Iata decizia ICCJ: "Decizia nr. 382: Respinge, ca nefondat, recursul declarat de reclamantul Bot Augustin Malin impotriva deciziei nr. 366 din data de 26 martie 2018, pronuntata de Curtea de Apel Bucuresti - Sectia a IV-a Civila. Obliga pe recurentul reclamant Bot Augustin Malin la plata sumei de 4522 lei catre intimatii parati Badea Mircea, Ciuvica Mugur si SC Antena 3 SA, cu titlu de cheltuieli de judecata. Definitiva."

Malin Bot le cerea jurnalistilor Antena 3, presedintelui GIP si postului de televiziune Antena 3 suma de 250.000 de euro. In prima instanta, Tribunalul Bucuresti ii daduse castig de cauza lui Malin Bot, caruia paratii trebuiau sa-i dea 6.000 de euro. Malin Bot i-a dat in judecata pentru din cauza ca s-a simtit jignit de cuvintele acestora. Vizata a fost o emisiune din 21 februarie 2016.

La Curtea de Apel Bucuresti, protestatarul, fost jurnalist, a pierdut procesul, in martie 2018: "Respinge ca nefondat apelul reclamantului. Admite apelurile paratilor. Schimba sentinta in sensul ca respinge in tot actiunea. Obliga apelantul reclamant la plata sumei de 110 lei reprezentand cheltuieli de jduecata, catre fiecare din apelantii parati. Cu recurs in 30 zile de la comunicare." Procesul a ajuns la ICCJ, unde decizia definitiva este cea de mai sus. In cele din urma, Malin Bot trebuie sa plateasca cheltuielile de judecata in valoare de 4.522 de lei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE