Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Mai multi politisti au fost batuti chiar in sectia Politiei

Postat la: 07.11.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mai multe persoane din Craiova si comuna Sadova (judetul Dolj) au fost conduse, marti, la politie dupa ce au fost implicate intr-o altercatie fizica generata de o cearta pe cateva locuri de parcare din cartierul Craiovita Noua, iar la sediul sectiei au fost loviti si trei politisti.

Potrivit IPJ Dolj, politisti din cadrul Sectiei 5 Politie Craiova au fost sesizati ca intre mai multe persoane a avut loc o altercatie fizica, in urma careia trei tineri cu varste cuprinse intre 16 si 22 de ani, din Sadova, au fost agresati de trei persoane cu varste cuprinse intre 29 si 51 de ani, din Craiova, care ar fi patruns fara drept si in locuinta persoanelor vatamate. Politistii care s-au deplasat la fata locului au stabilit ca bataia ar fi pornit de la o neintelegere pe locurile de parcare, persoanele vatamate fiind invitate la sediul sectiei pentru a depune plangeri penale.

"La sediul sectiei de politie s-au prezentat si celelalte trei persoane implicate in altercatie, care au inceput sa ameninte persoanele vatamate si sa aduca injurii politistilor care intervenisera. In momentul in care politistii au incercat sa imobilizeze persoanele care se manifestau printr-un comportament agresiv, doi dintre acestia au lovit, in incercarea da a impiedica luarea masurilor legale, trei politisti", se afirma intr-un comunicat al IPJ Dolj. Politistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de ultraj, lovire si alte violente si violare de domiciliu, cauza fiind preluata de procurori din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Craiova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE