Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Magazinul Penitenciarului Ploiesti vinde marfa putrezita la preturi duble

Postat la: 18.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In plina discutie privind ordonanta de urgenta propusa pentru gratierea colectiva a pedepselor de pana la 5 ani, ies la iveala tot soiul de matrapazlâcuri de prin penitenciare, acolo unde se doreste reducerea numarului detinutilor conform normelor europene.

Insa detinutii, cei care sunt inca in numar mare pe locuri insuficiente, sunt in continuare tratati precum animalele de un stat ce se doreste unul modern. Ziuanews a avut seriale despre conditiile de detentie, despre apa infestat cu mormoloci ce e pe conducete, despre lipsa caldurii, a mancarii insuficiente, dar si despre afacerile sefilor de penitenciare prin retelele de magazine, prin ducerea fortata la munci a detinutilor la tot felul de rude sau clienti - afaceri de pe urma carora se imbogatesc.

Inaca o dovada este cea de la magazinul Penitenciarului Ploiesti, de pe strada Rudului. Aici e mare tartore agentul Dobre, asa cum i se zice. Acesta pune in vanzare mancare de-a dreptul expirata si legume putrezite la preturi duble, mancarea fiind bine dosita in pungi, asa ca detinutul care o cumpara observa "ingineria" abia dupa ce a luat-o. daca protesteaza i se spune direct: "Taci si ia-o asa! Vezi ca-ti fac raport!". Preturile, cum spuenam sunt duble: o ciocolata de 4 lei se vinde cu 7, un kg de castraveti de maximum 2 lei se da cu 8 lei, o apa plata de 2,5 lei se da cu 6 lei si tot asa, preturile fiind puse de sefii magazinului, in cardasie cu seful penitenciarului si bine "coafate" de Dobre.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE