ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




Mafia K1! Campion european, impuscat in cap in plina strada!

Postat la: 22.05.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

La sfarsitul lunii decembrie a anului 2017, un eveniment sangeros zguduia intreaga lume sportiva. Atunci, Vladislav Gribincea, luptator de K1, in varsta de 40 de ani, medaliat cu bronz la Campionatul Mondial de Kickboxing, a fost impuscat in cap in timp ce se afla la o gala organizata pentru tinerii sportivi care au obtinut performanta in sportul de contact.

De atunci, sportivul din Republica Moldova s-a zbatut intre viata si moarte si, prin lupta sa, a reusit ceea ce nici macar medicii nu mai credeau ca este posibil. Chiar daca nimeni nu-i mai dadea vreo sansa, nici macar sa supravietuiasca la momentul producerii incidentului, Vladislav Gribincea a luptat si acum, atat el, cat si cei din jurul lui spera ca va putea, intr-o zi, sa duca din nou o viata normala. Dar pentru ca acest lucru sa fie posibil, Vladislav are nevoie de tratament la Spitalul de Recuperare din Iasi, unde exista o sectie ultradotata, cu rezultate foarte bune in astfel de cazuri.

"Daca ar reusi sa ajunga la Centrul de Recuperare de aici din Iasi, ar fi foarte bine. Este mai complicat cu internarea chiar daca are asigurare, are tot. Deocamdata nu sunt locuri aici. El acum este la Craiova, la un hotel si face recuperare. Am mai vorbit cu un doctor din Republica Moldova care are cabinet in Iasi si ne-a spus ca cea mai buna solutie este la Spitalul de Recuperare. Doar ca acolo abia pe la mijlocul lunii iulie sunt locuri. Il vom aduce oricum la Iasi, intr-o saptamana. Am inchiriat un apartament aici, facem curatenie generala si vrem sa-l aducem de la Craiova. Daca ne luam dupa buletinul medical, el nu vorbeste, nu va vorbi si nu va raspunde la nimic. Dar el vorbeste, misca capul, degetele, pentru ca e un luptator. Sunt convins ca vor aparea rezultate, dar avem nevoie de putin ajutor", povesteste Oleg Spinu, presedintele Asociatiei Dreptul Basarabiei din Iasi, pentru bzi.ro

Vladislav Gribincea este descris de apropiati si de prieteni ca fiind o persoana modesta si muncitoare, care a trecut prin momente grele de-a lungul anilor. In noaptea in care a fost impuscat, Vladislav se afla la o gala organizata pentru copiii care au obtinut rezultate sportive importante in anul 2017, la Chisinau. Atunci, nimic nu prevestea ceea ce avea sa se intample.

"El a deschis o scoala de karate, la Chisinau, si totodata avea un contract in Italia, fiind plecat acolo la munca. Inainte de Anul Nou, el s-a intors in tara pentru aceasta gala, sa-i premieze pe copiii care au castigat diverse premii pe parcursul anului. Intre timp, acolo au venit alte persoane, alti sportivi, nu stiu exact cine sunt, si au intrebat daca nu pot veni si ei sa bea un pahar de vin la gala. Paznicii nu le-au permis sa intre si le-au spus ca acolo e o gala pentru copii, cu sucuri si prajituri. Din cate stiu, persoanele respective erau si sub influenta alcoolului. Atunci au intrebat cine organizeaza gala si au cerut sa vorbeasca cu Vladislav Gribincea. El a iesit sa vorbeasca cu ei si le-a spus ca nu ii poate ajuta cu nimic si ca pot face acest lucru alta data, in alta parte. Atunci, Vladislav s-a intors sa plece si unul dintre ei a scos pistolul si l-a impuscat in cap, in partea dreapta", mai povesteste Oleg Spinu.

De la producerea nefericitului eveniment, Vladislav Gribincea a trecut prin chinuri cumplite. Acesta a fost operat de doua ori in Chisinau, insa nimeni nu i-a dat vreo sansa de supravietuire, fara sa se puna problema recuperarii. Cu toate acestea, Vladislav a inregistrat reale progrese si acum spera sa poata duce din nou o viata normala.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE