Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












MAE are in atentie incidentul care a avut loc la targul de Craciun din Berlin

Postat la: 20.12.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministerul Afacerilor Externe mentioneaza ca are in atentie incidentul care a avut loc, luni seara, la un targ de Craciun din centrul Berlinului si ca reprezentantii misiunii diplomatice romane au intreprins demersuri pe langa autoritatile locale pentru a verifica daca au fost afectati si cetateni romani.

"Ministerul Afacerilor Externe, prin Ambasada Romaniei in Republica Federala Germania, are in atentie incidentul care a avut loc in seara zilei de 19 decembrie 2016, in care un camion a lovit o multime de oameni care se aflau la un targ de Craciun din centrul Berlinului. Reprezentantii misiunii diplomatice au intreprins demersuri pe langa autoritatile locale pentru a verifica daca au fost afectati si cetateni romani", se arata intr-un comunicat MAE transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, actiunile de interventie a autoritatilor germane competente sunt inca in curs de desfasurare. "Actiunile de interventie a autoritatilor germane competente sunt inca in curs de desfasurare, evaluarea efectelor incidentului nefiind definitivata la aceasta ora", precizeaza MAE. MAE mai informeaza ca misiunea diplomatica romana monitorizeaza in continuare situatia, fiind pregatita sa acorde asistenta consulara. De asemenea, Ministerul Afacerilor Externe exprima profundul regret si condoleante pentru pierderea de vieti omenesti.

Un camion a intrat luni seara intr-un targ de Craciun din centrul Berlinului, facand cel putin 9 morti si 50 de raniti, transmite agentia DPA, care citeaza responsabili ai politiei si pompierilor. Incidentul s-a produs in jurul orei locale 20,15 (19,15 GMT) in Breitscheidplatz, din centrul Berlinului, cand un vehicul greu a virat din strada in interiorul unui targ de Craciun.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE