Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lupul moralist! Politistul Godina, prins de radar cu 113 km/h in localitate

Postat la: 21.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cel mai politist dintre cei care scriu pe Facebook, Marian Godina a ramas fara permisul de conducere, dupa ce a fost prins conducand cu o viteza de 113 km/h in localitate. Godina a fost surprins de radar, intr-o localitate din judetul Covasna, in timp ce se intorcea din Republica Moldova.

"Drumul era destul de aglomerat si anevoios si nu mai aveam rabdare sa ajung odata acasa. Eram deja in judetul Covasna, drumul era acum foarte liber si waze-ul imi mai arata ca mai avem cam o ora pana acasa. Acelasi waze mi-arata si ca este politie, motiv pentru care m-am uitat in bord sa vad ce viteza am. N-am apucat, pentru ca am vazut venind din fata, din spatele unei combine de treierat, un mcv de politie care a inceput sa-mi faca flash-uri si a aprins girofarurile. M-am uitat spre Georgiana si i-am zis ca pe mine ma opresc. Am oprit cat de repede pe dreapta, iar Loganul a intors si a oprit in spatele meu. Stiam ca aveam in jur de 100, dar nu stiam daca intrasem sau nu in vreo localitate si nici peisajul nu ma ajuta sa-mi dau seama. N-am vazut daca politistul avea sau nu cascheta pe cap, dar l-am auzit cand s-a prezentat si mi-a cerut actele. I le-am dat si m-a intrebat daca stiu de ce m-a oprit," a povestit Godina, pe website-ul al carui proprietar este.

Radu Herjeu a comentat intamplarea povestita de Godina. "Mi-e o sila de lupii moralisti de mor! Dar si mai sila mi-e de prostii care le sorb ipocriziile si ii transforma in 'personalitati' si apoi, evident, in influenceri", a fost reactia lui Radu Herjeu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE