Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lupta la cuțite pe averea lui Dan Adamescu. Băietii si fosta sotie se bat la morga pe trupul milionarului

Postat la: 26.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Multimiliardarul Dan Adamescu a murit luni noapte, iar fosta soție a anunțat că se va ocupa de înmormântare deși au divorțat cu scandal. Alexander Adamescu si nora afaceristului o acuza pe fosta sotie ca si-a batut joc de milionar si n-au interesat-o decat banii.

Deocamdata corpul defunctului se afla la Institutul Medico Legal unde se cerceteaza cauza mortii lui Dan Adamescu, oficial o septicemie, dar familia acuza ca a fost lasat intentionat sa moara, fiind supus unor rele tratamente in penitenciar, asa cum spune si avocatul familiei, Catalin Dancu.

Carmen Palade, fosta soție a magnatului, a venit miercuri la IML însoțită de o armată de bodyguarzi și a cerut legiștilor să îi dea trupul omului de afaceri pentru înmormântare. "Chiar daca suntem in plin proces de divort, decesul fostului meu sot m-a impresionat si doresc sa ma ocup de inmormantarea sa, este vorba despre omul pe care l-am iubit si cu care m-am casatorit", spune fosta sotie.

Cei doi divorţaseră în luna noiembrie anul trecut, însă hotărârea nu era definitivă. Sora miliardarului a încercat să o oprească şi a acuzat-o de abuz. Medicii legişti nu au permis ridicarea trupul multimiliardarului pentru că nu s-au încheiat investigaţiile. Conform legii, s-a deschis dosar penal pentru moarte suspectă întrucât familia lui Dan Adamescu acuză o agravare a stării de sănătate a omului de afaceri în pușcărie și în spitalele unde a fost tratat de mai multe afecțiuni.

Alexander, fiul lui Dan Adamescu, locuiește în Marea Britanie și încă stă departe de defunctul său tată pentru că are un mandat european de arestare, în același dosar în care Dan Adamescu a fost condamnat la 4 ani și patru luni închisoare. Alexander o acuza pe fosta sotie ca nu vrea altceva decat sa-i ia averea si ca in realitate nu are niciun fel de sentimente pentru moartea tatalui sau, in plus, divortul a contribuit si el la agravarea starii de sanatate a lui Dan Adamescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE