Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ludovic Orban se autopropune premier desemnat de partid: Candidatul trebuie să fie președintele PNL

Postat la: 18.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni că liberalii ar trebui să-l susțină drept candidat pentru funcția de premier pe președintele partidului după viitoarele alegeri parlamentare.

"În opinia mea, candidatul la funcția de premier trebuie să fie președintele partidului", a declarat Ludovic Orban, la B1 TV, întrebat dacă își dorește să fie premier în anul 2020, când vor fi alegeri parlamentare. Liberalul a indicat că la începutul săptămânii viitoare liberalii își vor desemna președinții comisiilor de specialitate.

"Vom începe, în august, actualizarea programului de guvernare și mai ales analiza situației, pentru că între timp au apărut multe modificări de la momentul alegerilor și până astăzi care necesită alte răspunsuri decât cele care ar fi fost valabile pe 11 decembrie. De asemenea, constituim și echipa guvernamentală", a adăugat președintele PNL, scrie Agerpres.

Ludovic Orban a mai susținut că procesul în care a fost implicat nu îl poate împiedica să candideze pentru funcția de premier. "Pot să vă spun cu precizie că nu numai că nu am săvârșit nicio infracțiune, dar aș putea spune chiar că am avut o conduită corectă în condițiile în care am avut oferta de a lua bani pentru campanie, care nu era evident o formă de finanțare ilegală. Eu nu am luat banii respectivi, ca să nu mai spun că nu am folosit în niciun fel funcția politică", a spus Ludovic Orban.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE