Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lucian Sova își ia roșcata după el: Elena Petrascu si-a dat demisia de la conducerea Postei Romane după ce a fost numita secretar general in Ministerul Transporturilor

Postat la: 15.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Elena Petrascu, director general interimar al Postei Romane, si-a inaintat joi, 15 februarie, demisia de la conducerea operatorului national postal, a anuntat compania, care a prezentat si un raport de activitate in cele 4 luni de mandat ale acesteia.

Reprezentanti ai Postei au declarat ca aceasta a fost numita in cursul acestei zile secretar general la Ministerul Transporturilor, condus de Lucian Sova, cel care a condus anterior Ministerul Comunicatiilor si care a si numit-o pe Elena Petrascu la conducerea Postei Romane. Datele publicate joi in Monitorul Oficial arata ca Elena Petrascu a depus in data de 12 fefruarie 2018 o cerere la Secretariatul General al Guvernului (SGG) pentru reluarea activitatii in functia publica de inspector guvernamental in cadrul SGG, cerere care i-a fost aprobata joi, 15 februarie prin decizia primului ministru Vasilica-Viorica Dancila.

Tot joi, 15 februarie, printr-o decizie separata a premierului Viorica Dancila, Elenei Petrascu i s-a aplicat mobilitatea din functia publica de inspector guvernamental in cadrul Secretariatului General al Guvernului in functia publica temporar vacanta de secretar general in cadrul Ministerului Transporturilor. Detalii din comunicatul de presa transmis joi de Posta Romana:

"Incepand cu luna octombrie a anului 2017 am acceptat sa preiau atributiile functiei de Director General al Companiei Nationale Posta Romana. Inca de la inceput am precizat ca voi ocupa aceasta functie cu titlul interimar. Astazi, a sosit momentul sa imi iau ramas bun de la o echipa in care am foarte multa incredere, o echipa cu care am reparat, am construit si am dezvoltat aceasta companie. Daca ar fi sa aleg doua cuvinte care sa rezume ceea ce am facut, impreuna, pentru companie, in aceste 4 luni, acestea ar fi transparenta si responsabilitate. Imi place sa cred ca am dezvoltat o relatie corecta si deschisa, atat cu reprezentantii mass-media, cat si cu partenerii, clientii si angajatii Postei Romane.", a declarat Elena Petrascu in comunicatul de presa al companiei.

Ce sustine Elena Petrascu ca a realizat in cele 4 luni de mandat puteti citi aici.

Luca Iliescu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE