Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lovitură teribilă pentru Apple și Samsung

Postat la: 25.10.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Consiliul Concurenței din Italia a amendat Apple și Samsung cu câte cinci milioane euro după plângeri ale utilizatorilor potrivit cărora acestea au folosit update-uri pentru a le încetini telefoanele.

Apple a fost amendat suplimentar cu cinci milioane de euro pentru că nu a dat clienţilor informaţii clare despre cum să păstreze sau, în cele din urmă, să înlocuiască bateriile telefonului. Grupurile italiene de consumatori s-au plâns că actualizările software pentru telefoane mobile sunt făcute să reducă funcţionalitatea dispozitivelor şi să determine clienţii să cumpere noi telefoane.

Consiliul Concurenţei din Italia a spus că unele actualizări de firmware ale Apple şi Samsung "au provocat disfuncţionalităţi grave şi au redus semnificativ performanţa, accelerând astfel procesul de înlocuire a acestora". Apple a recunoscut anul trecut că software-ul iPhone a avut ca efect încetinirea anumitor telefoane care aveau probleme cu bateria, dar a negat că a făcut vreodată ceva pentru a scurta intenţionat durata de viaţă a unui produs.
Advertisement

Compania şi-a cerut scuze pentru acţiunile sale şi a redus costurile de înlocuire a bateriei. De asemenea, a spus că va schimba software-ul pentru a arăta utilizatorilor dacă bateriile telefonului lor funcţionează bine. Samsung în schimb nu s-a mai lovit de astfel de probleme în trecut.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE