Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea s-a externat singur din spital și a convocat o ședință la partid

Postat la: 21.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea a plecat din spital, deși medicii îi recomandaseră să se opereze. În plus, președintele PSD a și organizat o ședință cu social-democrații la sediul din Kiseleff. Asta susține Codrin Ștefănescu, secretarul general al PSD.

„Da, s-a externat singur. Medicii i-au recomandat să se opereze, numai că pacientul nu vrea să se opereze şi atunci i-au dat un anumit tratament, i-au făcut infiltraţii, ce se face la această problemă. A avut o întâlnire cu noi astăzi (joi - n.r.) la Kiseleff. CEx va fi luni", a afirmat Codrin Ştefănescu. Liviu Dragnea a fost internat de duminică în spital, după ce a acuzat dureri de spate. Liderul PSD susține că are o dublă hernie şi probleme cervicale, potrivit unui anunţ făcut de Codrin Ştefănescu. La Comitetul Executiv al PSD de lunea viitoare, social-democraţii vor valida lista partidului pentru alegerile europarlamentare, a spus, miercuri, deputatul PSD Florin Iordache. Reuniunea social-democraţilor va fi condusă de Liviu Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE