Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea, primul mesaj după plecarea în vacanţă. E cu gandul la Mihai Eminescu!

Postat la: 15.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cultura este o mărturie a spiritului, valorilor şi tradiţiilor româneşti, afirmă preşedintele PSD, Liviu Dragnea, într-un mesaj adresat de Ziua Culturii Naţionale.

"Cultura este o mărturie a spiritului, valorilor şi tradiţiilor româneşti; ea se îmbogăţeşte cu fiecare voce care îşi găseşte ecou în sufletele noastre şi ale generaţiilor de după noi. Celebrăm astăzi Ziua Culturii Naţionale, nu întâmplător la data la care se împlinesc 169 de ani de la naşterea poetului naţional Mihai Eminescu, cel care ne-a lăsat o moştenire culturală nepreţuită", a scris Liviu Dragnea, marţi, pe Facebook. Preşedintele PSD adaugă şi o fotografie, cu un citat din Mircea Eliade: "Recitindu-l pe Eminescu ne reîntoarcem ca dintr-un dulce somn la noi acasă". Reacţiile internauţilor nu au întârziat. În mai puţin de 30 de minute, postarea liderului PSD avea zeci de comentarii cu injurii, reproşuri, ironii, dar şi luări de poziţie în apărarea lui Dragnea.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE