Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea: Evaluarea miniştrilor continuă. Nu vreau să plece nimeni, să vedem ce iese la evaluare

Postat la: 06.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a declarat marţi că evaluarea miniştrilor continuă şi că şi-ar dori să nu plece nimeni din Guvern, dar rămâne de văzut ce va arăta analiza. Lucrurile vor fi tranşate în şedinţa CEx PSD ce va avea loc în cel mult două săptămâni.

"Este o evaluare pe care o facem pe fiecare domeniu, împreună cu colegii noştri de la ALDE. Eu nu m-am pronunţat pe vreo remaniere. Pot să confirm că va continua evaluarea", a declarat, marţi, preşedintele PSD Liviu Dragnea. De altfel, concluziile analizei vor fi discutate în şedinţa CEX PSD, în cel mult două săptămâni.

" Nu vreau să plece nimeni din Guvern. Nici premierul, nici vreun ministru. Să vedem ce iese la evaluare",a mai spus Dragnea. Întrebat dacă scaunul premierului Grindeanu este ameninţat, Liviu Dragnea a declarat doar că "după săptămâna aceasta vom avea o discuţie serioasă pentru că programul de guvernare a fost votat şi este cel mai important", refuzând să dea vreun nume de ministru care l-ar putea nemulţumi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE