Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea ar putea candida la Președinție, anunta Lia Olguta Vasilescu

Postat la: 25.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ministrul uncii este convins că toate promisiunile electorale vor fi puse în practică și că românii vor aprecia asta, iar PSD nu-și va pierde din electorat așa cum se întâmplă de obicei cu partidele care sunt la guvernare.

„Liviu Dragnea este cel care a câştigat aceste alegeri parlamentare cu un program de guvernare la care a muncit foarte mult. Program la care şi noi, la rândul nostrum, muncim acum ca să-l aplicăm, pentru că ne dorim cu toţii binele românilor. Poate că sună propagandistic ceea ce spun acum, dar chiar vrem să arătăm că se poate guverna şi altfel decât s-a făcut în ultimii 25 de ani şi că promisiunile pe care le-am făcut în campania electorală putem să le ducem până la capăt ", a spus Lia Olgița Vasilescu.

„N-am niciun dubiu că, dacă acest program de guvernare va fi dus până la capăt, atunci putem bifa că ne-am respectat toate promisiunile pe care le-am făcut electoratului şi, de ce ce nu, Liviu Dragnea ar putea să fie președintele României", a spus Lia Olguța Vasilescu.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE