Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liviu Dragnea a fost chemat la DNA imediat după Revelion

Postat la: 29.12.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PSD a spus însă că se gândeşte să nu meargă la Parchet, în cazul în care va fi citat. Declaraţiile au fost făcute joi seara, la Antena 3. Liviu Dragnea a spus că vrea să facă un „experiment" şi a făcut aluzie la situaţia soţiei preşedintelui Klaus Iohannis, care nu a mers la citaţie.

„Să nu mă duc. Vizită de stat în Vaslui. Totuşi este un drept al unul om să nu vină. M-am gândit să fac experimentul ăsta. Nu ştiu dacă mă cheamă", a spus Liviu Dragnea, la Antena 3. Carmen Iohannis a fost de două ori citată la Parchet, într-un dosar privind unul dintre imobilele deţinute alături de Klaus Iohannis. Prima dată a refuzat citaţia, pentru că se afla în Marea Britanie, într-o vizită oficială, iar a doua oară a invocat motive de sănătate.

În aceeaşi emisiune, şeful PSD a lansat noi atacuri la adresa procurorilor care îl anchetează. El a acuzat că acum se fac „abuzuri mai mari decât înainte" la DNA, iar procurorii „iau de piept suspecţii", chiar în faţa avocaţilor lor. „Nu mă interesează decât să rămânem vii, liberi", a mai spus el.

Dosarul Tel Drum a fost deschis de procurorii DNA ca urmare a unei sesizări venite de la OLAF, organismul antifraudă al UE. Liviu Dragnea a fost pus sub acuzare în acest dosar în noiembrie 2017 pentru 5 infracţiuni de abuz în serviciu, fraudă cu fonduri europene şi constituire de grup infracţional organizat. Şeful PSD este acuzat că ar sta în spatele acestei companii, iar fonduri europene au fost fraudate de-a lungul timpului pentru asfaltarea unor drumuri judeţene din Teleorman.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE