Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Linia de tramvai 41 se suspendă parțial pentru două luni

Postat la: 07.04.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Anunțul a fost făcut de Primăria Capitalei, iar pe acest traseu unde circulația tramvaiului 41 se suspendă se va introduce o linie de autobuz, 641. De asemenea, tronsonul liniei 41 rămâne neafectat între Casa Presei și Podul Grant, prin asigurarea unui rebrusment (schimbare a direcției traseului) pe strada Turda.

„Măsura suspendării circulației tramvaiului 41 pe traseul indicat este necesară pentru a fi efectuate lucrări la pasajul denivelat subteran Pod Grant, la podul hobanat peste Șoseaua Virtuții și la stația de metrou „Parc Drumul Taberei".
În perioada iulie - august 2019 se vor executa următoarele lucrări:

- Lucrări de reabilitare și consolidare Pasaj denivelat subteran Pod Grant;

- Podul hobanat peste Sos. Virtuții, în cadrul obiectivului Penetrație și racord Splaiul Independenței - Ciurel - Autostrada București - Pitești;

- Stația de metrou „Parc Drumul Taberei" pe Bd. Drumul Taberei, în zona intersecției cu Str. Brașov în cadrul proiectului „Magistrala 5 - Drumul Taberei - Pantelimon. Tronson 1"

Pe perioada de vară, traseul liniei 41 va fi acoperit de 35 tramvaie cu o capacitate de 6.880 călători/h/sens. În zilele de sărbători, acest traseu este acoperit de 25 tramvaie cu o capacitate de 5.188 călători/h/sens, potrivit Digi 24.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE