Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lidia Fecioru i-a facut dezvaluirea Danei Chera: "Nu e obligatoriu sa fii..."

Postat la: 18.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit in emisiunea Adevaruri Ascunse din data de 17 februarie despre semnele trezirii spirituale. Trezirea spirituala vine atunci cand oamenii se maturizeaza. Intelepciunea poate veni si mai de tanar, nu e obligatoriu sa fii batran ca sa fii intelept.

Sunt oameni care nu se bucura de prezent, nu se ocupa de nimic. Sunt oameni care se izoleaza si isi gasesc scuze pentru a nu face ordine in interiorul lor. Cand incepem sa acceptam situatiile in sine si sa nu le judecam, acesta este un semn al trezirii spirituale. E important sa nu judeci pe nimeni. Ca poti da un sfat, e altceva. Atata timp cat nu lasi nimic in spatele tau, nu poti sa vii sa judeci pe cineva, i-a spus Lidia Fecioru Danei Chera. A fi suflet batran e cu totul altceva de a fi suflet imbatranit. Cei din jurul nostru ne ajuta sa fim mai spirituali. Cu cit mai multi oameni cunosti, cu atat vei deveni mai spiritual. Fiecare s-a nascut un lider, deci trebuie sa actionezi in asa fel incat sa atragi mai multa simpatie decat antipatie, a mai spus numerologul.

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvaluit un nou leac, in cadrul emisiunii "Adevaruri Ascunse" de la Antena 3. Lidia Fecioru a dezvaluit un remediu simplu pentru o problema cu care se confrunta multe femei. Este vorba de petele maronii si de pistrui. Bioenergoterapeutul a dezvaluit un remediu simplu, bazat pe orez. "Se ia o lingura de orez, se pune intr-un pahar cu apa timp de 12 ore, cu acea apa te speli pe maini, pe fata, cei care au pete maronii, pistrui. Acestea dispar", a declarat Lidia Fecioru. „Acelasi efect il are si apa de orez fiert. O lasi pe fata jumatate de ora, dupa care te speli", a mai spus specialista.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE