Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lider PNL Giurgiu: "Bădălău fură! Taxa Bădălău înseamnă 10%"

Postat la: 05.09.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele PNL Giurgiu, Marin Anton, a facut recent o declaratie fuminanta la adresa presedintului executiv al PSD, Niculae Badalau privind unele ilegalitati comise de baronul giurgiuvean.

„Bădălău este marele câştigător. Spun acest lucru deoarece banii ajung la dumnealui în buzunar prin proiectele de la Iepureşti şi de la Crevedia Mare. La Iepureşti este deja o anchetă în curs. Eu nu-mi doresc să intre în anchetă domnul Bădălău, eu îmi doresc să vină şi să spună pe şleau că este marele profitor al tuturor contractelor din judeţul Giurgiu. Să ştiţi că nimic astăzi nu pleacă spre plată fără să se plătească taxa Bădălău. Taxa Bădălău înseamnă 10%. Am foarte multe informaţii chiar de la primari. ... Li se comunică că vine constructorul X, care va prelua proiectul ...şi se cotizează la greu pentru partid. Eu zic că domnul Bădălău nu dă bani doar la partid, ci dă şi la casa dumnealui proprie din oraşul Bolintin Vale", a declarat Marin Anon.

Bădălău a instaurat o mafie şi în ceea ce priveşte câştigarea licitaţiilor pentru că dumnealui are echipă, are săgeată pe care o trimite înainte, pregăteşte caietul de sarcini şi o să vă spun cine este această săgeată, deci caietul de sarcini este pregătit şi sunt favorizaţi din start anumiţi constructori, caietele de sarcini sunt făcute cu dedicaţie ...Pe Bădălău nu-l interesează ce se întâmplă cu România, pe el îl interesează cel puţin jumătate din banii ce sunt contractaţi şi în următorii 10 ani stă liniştit la Bolintin, numai să-l lase lumea în pace. Stă liniştit, lucrează iar banii vin. Toate bune şi frumoase şi noi o să discutăm în continuare în cadrul conferinţelor de presă despre realizările deosebite ale domnului Bădălău. „, a mai spus liderul PNL Giurgiu. Totodata, Marin Anton a fost intrebat de un ziarist local dacă este convins că Bădălău fură, acesta a răspuns: „Da Bădălău fură! "

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE