Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liberalii se-nghesuie sa fac jocurile lui Soros. Dupa Falca, acum si Bolojan!

Postat la: 06.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liderii PNL se intrec in oferte pentru Universitatea Central-Europeana, unitate de invatamant superior din Budapesta, care risca sa se inchida in urma adoptarii unei legislatii restrictive in Ungaria. Dupa ce primarul Aradului, Gheorghe Falca, a facut o oferta oficiala pentru relocarea universitatii fondate de George Soros in municipiul de pe Mures, primarul municipiului Oradea ii urmeaza exemplul.

"In conditiile in care Ungaria si-a modificat legislatia privind functionarea institutiilor de invatamant acreditate si in alte tari, ceea ce va face ca Universitatea Central Europeana (CEU) sa nu mai poata functiona la Budapesta, cred ca ar fi o idee buna sa facem o oferta acestei universitati de prestigiu pentru a functiona in viitor la Oradea. Am castiga un centru de excelenta cu deschidere internationala pentru orasul nostru si am dovedi inca o data vocatia central-europeana a orasului Oradea", scrie Bolojan pe Facebook.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE