Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lia Olguța Vasilescu despre viralul cu limba engleză: "M-am prezentat decent"

Postat la: 15.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Lia Olguța Vasilescu a reacționat după ce a fost criticată pentru discursul în limba engleză susținut la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, care a avut loc la New York. Ministrul Muncii susține că s-a prezentat decent „pentru o persoană care n-a făcut nicio oră de engleză în școală".

Discursul susținut de Lia Olguța Vasilescu în limba engleză a stârnit discuții aprinse în mediul virtual, din cauza accentului și a modului în care ministrul pronunța cuvintele. În apărarea ei, ministrul Muncii susține că nu a făcut în școală nicio oră de engleză și, din acest motiv, consideră că s-a prezentat decent. „Acesta a fost adevăratul test al scutului de la Deveselu. Pentru cineva care n-a făcut nicio ora de engleză in școala si avea de ales între engleză, spaniola, araba si chineza, m-am prezentat decent. Mâine (astăzi - n.r.) e Organizația Internațională a Francofoniei și voi vorbi in franceza", a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.

Lia Olguţa Vasilescu a participat, luni, la cea de-a 61-a sesiune a Comisiei ONU pentru conditia femeii, care a avut loc la New York. Ministrul Muncii a citit de pe o foaie un discurs, în limba engleză, despre femeile din România şi despre modul în care acestea sunt integrate pe piaţa muncii. Nu este singurul politician care atrage atenția prin modul defectuos în care stăpânește limbile străine. Pe listă se înscriu fostul președinte Ion Iliescu și comisarul european Corina Crețu.

Lia Olguța Vasilescu a absolvit Facultatea de Litere si Istorie din Craiova, specializarea română-italiană, în anul 1997 și Colegiul Național de Apărare în anul 2001. Este doctorand în sociologie la Universitatea din București. Activitatea profesională a început-o ca redactor cotidianul „Cuvântul Libertăţii" din Craiova și șef Departament Investigaţii-Anchetă, „Cuvântul Libertăţii", redactor şef adjunct, „Cuvântul Libertăţii", redactor TVR Craiova.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE