Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Legea salarizării primește raport de la comisia de muncă și intră în dezbaterea plenului Camerei Deputaților

Postat la: 06.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Legea salarizării urmează să primească raportul din partea comisiei de muncă a Camerei Deputaților, fiind posibil ca actul normativ să intre în dezbaterea plenului, după ce Senatul a aprobat o serie de majorări de salarii și sporuri pentru mai multe categorii de funcționari, dar au scăzut indemnizațiile primarilor de orașe.

Marți au fost făcute o serie de amendamente prin care acordă un spor de 15% funcționarilor din ministerlele Mediului, Dezvoltării, Sănătății, din cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și din cadrul Parlamentului, precum și o majorare de 10% pentru personalul de specialitate implicat în procesul legislativ din cadrul Parlamentului. Au fost majorate și salariile mai multor categorii de funcții din cadrul Consiliului Concurenței, informează Hotnews.

Conform unui dintre amendamente, „funcționarii publici din cadrul aparatului Ministerului Mediului, Ministerului Dezvoltării Regionale, Administrației Publice și Fondurilor Europene, Ministerului Sănătății, Casei Naționale de Asigurări de Sănătate și din instituțiile aflate în subordonarea, coordonarea sau sub autoritatea acestora, precum și funcționarii din serviciile Parlamentului, beneficiază de un spor pentru complexitatea muncii de 15% din salariul de bază.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE