Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Legea salarizării intră în dezbarerea comisiilor de specialitate din Cameră

Postat la: 29.05.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Proiectul Legii salarizării intră, luni, în dezbaterea comisiilor de specialitate ale Camerei Deputaţilor, care este for decizional, membrii Comisiei de buget urmând să dea, de la ora 14.00, aviz proiectului, raportul urmând a fi dat până pe 6 iunie.

Plenul Senatului a aprobat, săptămâna trecută, Legea salarizării, cu 85 de voturi "pentru", 10 voturi "împotrivă" şi 12 abţineri. Plenul Senatului a aprobat legea salarizării fără a admite niciunul dintre amendamentele respinse de Comisia de muncă.

Proiectul a fost dezbătut doar trei zile în comisie la Senat şi este de aşteptat ca şi la Camera Deputaţilor să treacă rapid. Proiectul a stârnit o serie de critici din partea opoziţiei, care a solicitat de două ori ca ministrul de Finanţe, Viorel Ştefan, să fie invitat la „Ora Guvernului", pentru a da explicaţii cu privire la sustenabilitatea implementării Legii salarizării, cererea fiind respinsă de membrii Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE