Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Legatura dintre tanara ucisa la metrou, in statia Dristor si criminala

Postat la: 13.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Alina Ciucu, in varsta de 25 de ani, si-a pierdut viata marti seara, dupa ce a fost impinsa in fata metroului, la Dristor, in Capitala. Conform informatiilor, se pare ca ea n-a avut nicio sansa de supravietuire, intrucat a fost impinsa chiar in momentul in care trenul a ajuns in statie. Mai mult, nicio persoana aflata in apropiere nu a vazut ceea ce s-a intamplat.

Potrivit anchetatorilor, se pare ca cele doua femei nu se cunosteau. Totusi, se pare ca ambele erau din Craiova. Magdalena Serban, criminala, s-a mutat in Capitala in urma cu cativa ani to locuia la centrul Sfantul Ioan. Politisti ai Brigazii de Politie Transport Public Bucuresti au depistat o femeie in varsta de 36 de ani, ale carei semnalmente corespundeau cu cele ale persoanei cautate si au dus-o la sediul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti. A fost imediat retinuta si dusa la audieri.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE