Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Laura Codruta Kovesi asteptata la audieri in dosarul inregistrarilor lui Sebastian Ghita

Postat la: 06.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, ar urma sa vina luni la audieri la Parchetul General, in dosarul inregistrarilor lui Sebastian Ghita. Este posibil ca sefa DNA sa dea explicatii despre relatia cu Florian Coldea si dosarele penale facute la comanda, dar si despre sentintele date cu dedicatie de Camelia Bogdan, exclusa din magistratura de CSM.

In acest dosar au fost audiati pana acum Florian Coldea, Traian Basescu, dar si judecatoarea Camelia Bogdan. Procurorii de la Parchetul General s-au autosesizat si au deschis un dosar de abuz in serviciu in urma unei inregistrari difuzata de postul Romania TV, in care Sebastian Ghita spune ca fostul presedinte Traian Basescu are inregistrari cu Florian Coldea, Laura Codruta Kovesi si Cameliei Bogdan. Mai mult, postul prezenta o inregistrare cu Traian Basescu in care acesta sustine ca stie cum a fost condamnat Dan Voiculescu si cum era aranjata mutarea Cameliei Bogdan in locul magistratului Mustata. In cadrul anchetei, procurorii verifica toate aspectele semnalate de fostul deputat, modul in care ajung casetele cu inregistrari la Romania TV si daca a fost ajutat sa se sustraga anchetelor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE