Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: La ordinul lui Bădălău, Gheorghe Șimon a dat afară un angajat din Ministerul Economiei pe motiv politic

Postat la: 08.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat recent ca secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, a cerut Tribunalului Bucuresti dizolvarea PSD. Aceasta miscare n-a picat de loc bine pentru liderii PSD Liviu Dragnea si Nicolae Badalau, mai ales ca baronul de Giurgiu a avut si are multe divergente cu liberalul Ionel Dinu.

Ceea ce se stie mai putin este faptul Dinu si Badalau au fost ani buni colegi in PD si Dinu l-a ajutat serios pe Badalau sa preia organizatia PSD Giurgiu dupa ce-l ejectase Geoana. Insa, timpul a trecut si, in politica, anumite lucruri se uita, dar se platesc si polite. Asa ca, la inceputul acestei saptamani, baronul Badalau si-a umflat muschii si l-a curentat pe Dinu intr-un mod incalificabil si greu de descris in cuvinte. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, la petrecerea PSD de Sf Nicolae unde au fost sarbatoriti Liviu Nicolae Dragnea si Niculae Badalau a fost prezent si ministrul Economiei, Gheorghe Simon.

Nici nu incepuse bine petrecerea si Badalau i-a spus transant ministrului Economiei ca fiica lui Ionel Dinu, Andrada Dinu, care lucra in acel minister, sa fie data afara. Simon s-a conformat dispozitiei lui Badalau si fiica liberalului giurgiuvean a fost data afara in ziua de Sf Nicolae fara nicio explicatie. Motivul real, neinvocat oficial de ministrul Gheorghe Simon pentru care Andrada Dinu a fost dată afară, este acela că este fiica secretarului adjunct al PNL Giurgiu, adica a celui care a avut curajul să ceară dizolvarea PSD-ului în instanță. Și pentru că nu prea avea ce să-i faca lui Dinu, Badalau, pe mana lui Simon, s-au răzbunat pe fiica liberalului lăsând-o fără servici azi, de Moș Nicolae. Incredibil, dar adevarat! ZIUAnews prezinta mesajul transmis de Ionel Dinu lui Niculae Badalau dupa ce fiica liberalului a fost data afara de la Ministerul Economiei.

„Dragule, am să-ți spun un lucru foarte important. Nu am să-ți reproșez nimic cu privire la gestul pe care l-ai făcut, știi bine, cel ce ține de Andrada !!! Vreau să-ți aduc aminte doar că a fost o perioadă în viața noastră când am fost alături de tine. Știi bine că eu și cu prietenul nostru comun Tudorel Țone am mers împreună la Victor și la Dragnea ca să te pună ceea ce ești astăzi, președinte ! Eu personal nu am nimic cu familia ta. De cele mai multe ori când am ieșit public am avut cuvinte de laudă la adresa fetiței tale, dar mă rog, nu ai înțeles nimic. Eu am crezut că lupta politică se duce numai între noi.

Incredibil, dar este foarte adevărat tu nu te poți schimba ca și comportament niciodată. Crezi că ești mai fericit dacă ai dat-o pe Andrada afară de la serviciu? Poate da, poate nu. Nu-i nimic grav în asta, dar știu atât de bine că cel puțin dacă noi suntem nemernici, ce vină au copiii noștri? Păcat! Am crezut că ești bărbat ! Dar nu ești ! Eu, dar și Andrada îți mulțumim pentru gestul tău nobil ce ține de periferia umană! Poate, cât de curând o să ne mai întâlnim, dragul meu. O zi bună îți urez, ce le-ai dorit și tu altora !!!

De fapt nu mai lovit pe mine, ai lovit un copil care își urmărea și el un scop în viață, ca și fetița ta. Mâine e o altă zi, și tot așa !!! Crezi că o să împărățim pământul ? Nu !!! Evident ... !!! Ce păcat că în această lumea plină de haos , bineînțeles creat de nimeni altcineva decât de noi ...Să ne fie rușine !!!", i-a transmis Dinu lui Badalau.

Ion Teleanu

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE