Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












La Mamaia, mai scump ca-n Caraibe. Cât costă un sejur

Postat la: 18.07.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cine vrea să se distreze, însă, nu mai ține cont de bani și mai scoate alte câteva sute de lei pentru mâncare și distracție. Până la 15 august, tarifele la cazare ating maximul, astfel că turiştii plătesc cu circa 30% mai mult decat în extrasezon.

De exemplu, la un hotel de 5 stele din Mamaia, cazarea costă de la 237 euro până la 608 euro/noapte, în regim demipensiune. Micul dejun este 16 euro/persoană, iar dejunul - 21 euro/persoană. Un calcul simplu arată că o vacanţă de şapte nopţi ajunge la 4.256 de euro, cât o maşină la mâna a doua. Dacă optați să închiriați un apartament pe plajă în weekend, va trebui să scoateți din buzunar peste 15 mii de lei. Cam tot atât v-ar costa 18 nopți prin Caraibe, în Republica Dominicană, în hotelul de lux al anului.

Mai aveți, însă, nevoie de bani pentru masă și distracție. Cea mai ieftină supă de legume costă 10 lei şi o găsiți la "împinge tava", o şaorma costă 18 lei, iar pe o banană dați 5 lei, fix cât costă un kilogram la supermarket. Cine vrea să vadă staţiunea de sus, plăteşte 20 de lei la telegondolă, iar un şezlong costă între 35 şi 150 lei, în funcţie de plajă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE