ZC
Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x
ZC




ZC




La CFR Călători s-a setat prostia și batjocura

Postat la: 19.06.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat recent ca staful CFR Calatori, in frunte cu controversatul Iosif Szentes, isi bate joc de calatori emitand bilete in vagoane care nu exista ori trenuri care sunt afisate ca fiind inter regio, dar circula in regim de regio, si, culmea cu rezevare de loc.

Si era dat exemplul trenul nr. 1552- Ploiesti Sud- Bucuresti Nord, care figureaza in Mersul trenurilor ca fiind inter regio, dar in realitate circula in regim de regio cu... rezervare de loc. Adica, nici cal, nici magar! Dar, mai mult, la acest tren erau emise bilete in vagoane care nu existau. Acum, „geniile" de la CFR Calatori au numerotat vagoanele, dar ca sa-si bata de joc in continuare de calatori sau poate chiar din prostie, pe vagoanele aceluiasi tren nr.1552 scrie 1a, 1d, 1c, 1 b sau 2 a, 2c, 2d, 2b. Orice om normal care ajunge in fata vagonul considera ca numerotarea se face in ordine dupa literele alfabetului. Insa, surpriza!

Pentru cei de la CFR alfabetul are o alta ordine decat cea stiuta si de un copil de clasa I, fapt pentru care calatorii se plimba cu bagajele prin vagoane si pe peroane pentru ca cei de la CFR Calatori nu sunt in stare sa numeroteze vagoanele de la 1 pana la 6,7,8 sau cate ori fi ori sa puna numeroatare in ordinea alfabetului. Cand un calator il intreaba pe un controlor de tren de ce se numeroteaza asa, raspunsul acesta il lasa fara replica „E si ce e mare lucru! Ori b ori d, tot un vagon este. Asa s-a setat din sistem. Nu va convine, mergeti cu masina!". La o asemenea replica, orice comentariu este aproape inutil. Dar un lucru e cert: la CFR Calatori, nu se stie alfabetul iar prostia si batjocura s-a setat bine. Si ne mai intrebam de ce sfaful de la CFR Calatori dispune de limuzine de lux!

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE