Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












La 41 de ani de la marele cutremur din '77, Maria Ghiorghiu prevede: "Venise precum valurile marii care se sparg la mal"

Postat la: 04.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Astazi se implinesc 41 de ani de la cutremurul din anul 1977. La aceea data, foarte multi oameni au murit, iar multi altii au fost raniti grav. De asemenea, multe cladiri au fost facute una cu pamantul.

In data de 4 martie 1977, Bucurestiul cunostea cel mai mare cutremur din istoria sa, scrie spynews.ro. La ora 21:22 de minute, un puternic seism de 7,2 grade pe scara Richter a zguduit din temelii capitala Romaniei. Dupa acel cutremur devastator, foarte multi oameni si-au pierdut viata. Totodata, multi au fost raniti in urma acestui grav cutremur.

La 41 de ani de la producerea teribilului eveniment, Maria Ghiorghiu a lansat un avertisment despre posibilitatea unui nou cutremur. Va redam in continuare textul publicat de celebra prezicatoare: ''Am vazut dragii mei si miscarea seismica care ,venise precum valurile marii care se sparg la mal, si-apoi se retrag. A fost ceva scurt si foarte puternic.

Dragii mei, ceea ce mi s-a aratat in aceasta noapte, poate fi si din pricina faptului ca maine 4 martie 2018, se implinesc 41 de ani de la Cutremurul devastator din 1977. Dar, poate fi vorba si de un posibil Cutremur intens care asa se produca, departe de Romania'', se precizeaza in mesajul postat de Maria Ghiorghiu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE