Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












La 15 ani, violator incestuos! I-a pus mana la gura fratelui de 3 ani si l-a violat in toaleta

Postat la: 28.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un adolescent in varsta de 15 ani si-a violat fratele de doar trei ani si jumatate. Adolescentul a mai facut de-a lungul timpului probleme, iar in urma cu un an a ajuns sa fie internat la o scoala de corectie. In urma cu o luna a fost eliberat si s-a intors acasa, in comuna ieseana Gorban.

O vreme a stat linistit, insa marti si-a violat fratele de trei ani. Grozavia a iesit la iveala dupa ce micutul a iesit plangand din toaleta din curte, cu urme de sange la fund. Atunci tatal celor doi frati a sunat la 112. Politistii au ajuns imediat la fata locului impreuna cu un echipaj medical. Micutul a fost transportat la spital, iar politistii au deschis o ancheta. Tatal celor doi copii a povestit totul reporterilor si a precizat ca fiul sau, cel care si-a violat fratele, a ajuns sa faca asta dupa ce a stat la scoala de corectie. Din cate se pare, adolescentul l-a tras pe fratele sau in toaleta din curte, l-a tinut de gura strans si l-a violat.

"Nu vreau sa-l mai vad in fata ochilor. A stat la scoala de corectie la Targu Frumos, iar acum uite ce a ajuns sa faca. Acolo (la scoala de corectie n.r) este dezastru. Pentru o tigara, aia fac orice. Numai de acolo a luat apucaturile astea. Eu ce vina am?", a spus Gheorghe Partene, tatal copiilor. "Scolile astea de corectie mai mult ii distrug... Ce sa mai zic, violatorii ar trebui castrati, oricum nu stiu ce va fi, dar oricum ar trebui sa faca ceva cu el. Sa traga de fratele lui... Eu nu am mai pomenit asa ceva... Nu stiu ce sa mai zic", a completat barbatul.

Reprezentantii DGASPC Iasi spun ca in timpul in care a stat internat, minorul nu a abuzat si nu a fost abuzat. "Cat a stat in centru, minorul nu a fost abuzat sexual si nici nu a abuzat sexual la randul sau", a precizat Tiberiu Bantas, purtator de cuvant al DGASPC Iasi. Vecinii acestei familii spun ca se tem de adolescent.

"Daca la 15 ani a fost in stare sa faca asa ceva, cand va avea 20 de ani ce face? O familie de asta nu are ce cauta in satul nostru. Copiii astia au fost lasati de izbeliste, nu s-au ocupat de educatia lor. Mie una imi este teama. Vine peste tine unul de asta", a spus o vecina de-a familiei Partene.

Primarul comunei Gorban, Danut Rotaru, a precizat ca de-a lungul timpului a incercat sa il ajute pe adolescentul care si-a violat fratele. "Pe baiat eu l-am ajutat cat timp a fost la scoala. El era cleptoman, iar eu i-am spus sa vina la mine cand are nevoie de ceva. Venea la birou si ii dadeam cate 5-10 lei, iar o vreme a stat linistit. Dupa, a fost prins iar furand si a ajuns la scoala de corectie. Pentru ce a facut, acum trebuie sa raspunda in fata legii", a declarat Danut Rotaru, primarul comunei Gorban. Copilul in varsta de 3 ani a ajuns la Spitalul de Copii "Sfanta Maria", unde se afla sub atenta supraveghere a medicilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE