Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kovesi a reacționat după ce Sebastian Ghiță a confirmat că a împrumutat-o cu bani ca să-și ia mașină

Postat la: 28.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Dan Andronic a dezvăluit în Evenimentul zilei că fostul deputat Sebastian Ghiță i-a povestit că a împrumutat-o pe șefa DNA, Laura Codruța Kovesi, cu 7.000 de euro pentru a-și cumpăra o Skoda Octavia, în momentul în care aceasta era detașată la Bruxelles. Imediat, Ghiță a confirmat ceea ce a scris Dan Andronic.

Confirm dezăluirea lui Andronic: este reală! I-am dat banii lui Kovesi pentru mașină. Banii n-au mai fost returnați", a transmis Sebastian Ghiță, la solicitarea Antena 3. Ulterior, tot la solicitarea postului de televiziune, a răspuns și Kovesi. „Faptul că am primit bani de la Sebastian Ghiță este o minciună incalificabilă și, prin urmare, în mod categoric, voi urmă căile legale", a fost răspunsul Laurei Codruța Kovesi, însă fără a face dovada sursei celor 7.000 de euro cu care și-a achiziționat o mașină în perioada în care era la Bruxelles, după ce i s-a terminat mandatul la conducerea Parchetului General.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE