Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Iohannis, pe "lista neagră" de la Comisia Europeană

Postat la: 22.03.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

A fost prezentată o nouă listă. Unul dintre politicienii vizați este și Mircea Diaconu pentru conflicte de interese, Alistar Theodor Victor, Ecaterina Andronescu. Surpriza serii a venit când Gâdea a dezvăluit că și Klauss Iohannis a fost trecut pe lista respectivă.

Scandalul „listei negre" de la Antena 3 continuă și miercuri seara, cu noi dezvăluiri în cadrul emisiunii „Sinteza Zilei" prezentată de Mihai Gâdea. A fost prezentată o nouă listă. Unul dintre politicienii vizați este și Mircea Diaconu pentru conflicte de interese, Alistar Theodor Victor, Ecaterina Andronescu. Surpriza serii a venit când Gâdea a dezvăluit că și Klauss Iohannis a fost trecut pe lista respectivă.

Notarul Laura-Iuliana Scântei, care se află pe lista persoanelor care au avut acces la arhiva SIPA a susținut că acele liste făceau referire la persoane implicate în dosare ale căror termene erau tergiversate. Scântei a declarat că autoritățile europene cereau informații despre persoanele respective pentru a afla eventuale nereguli în investigarea lor.

Mihai Gâdea a făcut public un document care arată ingerințe ale Comisiei Europene în justiția din România. Mai exact, potrivit informațiilor, documentul este datat 10.10.2012, adresat Guvernului României și prezintă o listă de cerințe, în legătură cu MCV.

Sunt 21 de puncte, iar la punctul 20 se cere o scurtă descriere a situației curente și să se stabilească pașii următori pentru cazurile de înaltă corupție și care îi cuprind pe: Gheorghe Copos, Adrian Năstase, Șerban Brădișteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remeș, Dan Voiculescu, George Becali, Cătălin Voicu, Tudor Chiuariu. Cererea este una imperativă, susțin jurnaliștii Antena3.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE