Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Klaus Iohannis, atac dur pe legile Justiţiei: "Cine nu se gândeşte la urmări e căzut din Lună"

Postat la: 20.12.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Klaus Iohanis atacă dur coaliţia PSD ALDE şi pe pe ministrul Tudorel Toader pe subiectul legilor Justiţiei. "Dacă cineva îşi imaginează că nu vor exista urmări (la nivelul UE) e pur şi simplu căzut din Lună", a afirmat şeful statului, la întâlnirea de sfârşit de an cu jurnaliştii.

"Mi-a ridicat suspiciuni pentru că nu a vrut să spună ce vrea. Capul îl duce, specialist este, dar ascunde ceva", a declarat Klaus Iohannis despre relaţia cu Tudore Toader. Mult mai grav este că, în actuala conjuctură, "exista un risc evident de activare a articolului 7 în cazul României, ca în cazul Poloniei, daca legile Justiţiei vor fi adoptate cu modificarile de acum." Preşedintele a mai afirmat că se gândeşte la iniţierea unui referendum, „Mă gândesc la el şi îl păstrez. Nu e ultimul as din mânecă". Mai mult, Klaus Iohannis vede va posibilă soluţie şi o prorogare a intrării în vigoare a noilor legi, prin ordonanţă de urgenţă a Guvernului.

"Avem de-a face cu un parlamentarism ""de avarie". (...) Nu mă aştept la o criză politică, dar sigur nu va fi linişte anul viitor pentru că taberele sunt prea îndepărtate una de alta. Sper că acţionăm ca de centenar", a afirmat preşedintele. Încercând să explice şi graba aleşilor de a trece pachetul legilor justiţiei, preşedintele a afirmat că e posibil să fi "intrat în panică şi de aici graba, pentru că a trecut un an de la alegeri şi cei "din spate" nu au văzut nimic".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE