Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Justitiarul din Timisoara. Cine e si de ce vâneaza hotii de buzunare

Postat la: 25.01.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

In Timisoara a aparut un justitiar care a hotarat ca e timpul sa se rafuiasca zu hotii de buzunare. Cristi Brâncovan a inceput o lupta cu hotii, se urca in mijloacele de transport in comun cu o camera si filmeaza hotii de buzunare.

In plus acesta dupa ce-i prinde si-i filmeaza ii da jos din mijloacele de transport in comun. Filmele le posteaza pe Facebook. El are 36 de ani si este amenintat de hotii de buzunare acum din Timisoara care-i vor capul.

Câțiva hoți de buzunare au fost opriți din treabă, chiar după ce au urcat într-un autobuz, în Piața 700. Se pregăteau să dea atacul, când au fost prinși de un controlor RATT fără bilet. Călătorii au rămas perplecși la cele întâmplate. „Erau trei persoane, ca fiind hoți de buzunare. I-a prins controlorul că vor să fure și au mai venit niște persoane care erau victime. A venit Poliția până la urmă, au intrat într-o încăpere din 700, unde au mers mai mulți polițiști. Când a ieșit unul dintre polițiști, a zis că nu are ce să le facă, că nu i-au prins în fapt. În preajma lor erau mai multe victime și mai mulți martori", a povestit o martora.

În același mijloc de transport se afla și Cristi Brâncovan, timișoreanul care i-a făcut celebri pe hoții de buzunare din oraș. Una dintre hoațe l-a amenințat că-i scoate ochii cu ceva și că el va fi următoarea ei victimă. Tânărul a filmat și el tot incidentul și îi invită pe timișoreni în stradă, joi, la ora 18, pentru a protesta față de proiectul de grațiere a infractorilor. Mai mult, Brâncovan spune că premierul Sorin Grindeanu a mimat o luptă împotriva hoților de buzunare, în campania electorală.

„Că hoții de buzunare sunt tot liberi, nu e nicio noutate, pentru că-i vedeți și voi zilnic, reîntâlnindu-i și eu ieri. Că președintele PSD Timiș, actualmente prim-ministru, a câștigat un număr record de locuri de consilieri locali (din calitate de coordonator al campaniei electorale din vară), mimând tocmai o luptă împotriva acestor hoți din buzunare, este tot o certitudine. Mi-a promis chiar sprijin personal în acest demers. Noutatea e că timișoreanul nostru, ajuns prim-ministru, se lasă folosit, pentru a proteja o minoritate certată cu legea, în defavoarea unei majorități de oameni cinstiți. Păi hai să ne apucăm toți de furat, să vedem de unde mai fură și minoritatea ce o protejează ei? Așadar, ca să nu ne trezi un număr dublu de infractori, liberi pe străzi, vă invit în stradă nu doar să arătăm că nu suntem de acord cu grațierile și amnistiile, dar să și cerem mai multă eficiență celor deja plătiți de noi ca să asigure liniștea publică. Altfel, ne merităm soarta", a declarat Brâncovan.

„Deoarece nu a fost identificată la fața locului vreo persoană păgubită sau care să fi reclamat că s-ar fi încercat sustragerea vreunui bun în mijlocul de transport, cei trei au fost sancționați conform Legii 61/1991 republicată pentru tulburarea liniștii publice și injurii cu câte 2.000 de lei fiecare. Grupul pe care îl reclamau că i-ar fi agresat a fost preluat de Secția 1 Poliție", transmit reprezentanții Poliției Locale.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE