Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jurnalist ROMÂN, REȚINUT de POLIȚIE in Bulgaria

Postat la: 14.09.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Un jurnalist român de investigații ai Rise Project a fost reținut. El ancheta în Bulgaria o fraudă cu fonduri europene. Până la acest moment, nu se cunoaște motivul arestării.

Conform informațiilor pe care Rise Project le-a oferit, jurnalistul româm în cauză este Attila Biro, care se afla, împreună cu un alt coleg bulgar, în localitatea Pernik din Bulgaria, unde subiecțtii unei investigații încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene.

„Avem nevoie de ajutorul vostru. Colegul nostru, Attila Biro, a fost reținut de poliția din Bulgaria în urmă cu aproximativ o oră.

Dacă știți bulgara, sunați vă rugăm la +35977782411. Aici ne-a răspuns un polițist numit Alexandrov care a confirmat că Attila și Dimitar au fost reținuți dar nu a vrut să adauge mai multe. Ar fi bine să sune cât mai multă lume.
EVZ

Attila și colegul bulgar de la Биволъ se aflau lângă localitatea Pernik unde subiecții unei investigații încercau să ardă documente legate de o fraudă cu fonduri europene.

Mulțumim și sperăm că e totul e bine.", se arată în comunicatul Rise Project.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE