Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Culise: Jocuri de culise pentru șefia CFR Călători

Postat la: 04.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Mandatul de director general la CFR Calatori al controversatului Iosif Szentes a expirat la sfarsitul lunii trecute, dar pentru ca cei din conducerea Ministerului Transporturilor n-au fost in stare sa respecte prevederile OUG nr.109/2011, membrii Consiliului de Administratie i-au prelungit acestuia mandatul cu inca patru luni.

Insa, intre timp, Dragos Titea - secretarul de stat care raspunde de domeniul feroviar -  si Petre Neacsa - secretarul general -, au inceput aranjamentele pantru ca gasi un inlocuitor lui Szentes. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, acestia incearca sa-l aduca in fruntea CFR Calatori pe controversatul director al Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Iasi Constantin Axinia.

iar a doua varianta este cu directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Timisoara Florin Blăgăilă. Trebuie precizat ca Axinia este cunoscut in Ministerul Transporturilor ca directorul cu Lamborghini galben si s-a remarcat de a lungul timpului prin afectiune sa pentru PDL si PNL, si se pare ca acum s-ar fi reorientat catre PSD.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE