Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jocuri de culise pentru șefia Achizițiilor Publice

Postat la: 13.04.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ZIUAnews a semnalat recent ca Agenţai Naţionala pentru Achiziţii Publice (ANAP) este condusa inca de un tandem tehnocrat- presedintele Bogdan Pușcaș si secretar general Laszlo Zsolt Ladanyi care incearca sa ramana la butoanele institutiei desi performantele manageriale au fost mai mult decat modeste.

Ca atare, zile lui Bogdan Puscas in fruntea ANAP sunt numarate. Potrivit informatiilor detinute de ZIUAnews, lupta pentru sefia ANAP se da intre doi directori din interiorul acestei instiutii aflate sub tutela Ministerului Finantelor Publice. Este vorba despre Monica Truter, sustinuta puternic de consilierul onorific al premierului Grindeanu, Marian Neacsu, si Bogdan Paul Dobrin , fost președinte al Autorității Naționale pentru Reglementarea și Monitorizarea Achizițiilor Publice (ANRMAP). Sansele sunt egale pentru ambii aspiranti, numai ca Bogdan Paul Dobrin doreste sa faca echipa cu Ioana Vlad din postura de vicepresedinte al ANAP. Insa, nici actualul presedinte tehnocrat Bogdan Puscas nu sta cu mainile in san, ci isi cauta sustinere la PSD pentru ramanerea pe functie.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE