Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Joaca de-a guvernarea. Dragnea il invata pe Grindeanu să dea la știuci, Grindeanu pe Dragnea să schieze!

Postat la: 27.03.2017 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Liviu Dragnea i-a răspuns lui Sorin Grindeanu, care vrea să îl învețe pe șeful PSD să schieze. Asta după ce, in week-end, Dragnea l-a invatat pe Grindeanu sa pescuiasca, sa prindă stiuci.

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a comentat, luni după-amiază, la Parlament, afirmațiile premierului Sorin Grindeanu, care a precizat că îl poate învăța pe liderul social-democrat să schieze, după ce și acesta l-a învățat să pescuiască. În acest context, Dragnea a afirmat: „Să vedem dacă reușește să mă învețe să schiez". În ceea ce privește excursia, din weekend, în cadrul căreia șeful Executivului a învățat să pescuiască, Liviu Dragnea a afirmat, amuzat: „A învățat să nu se mai agațe cu ancora de haine, ceea ce era foarte important."

Luni dimineața, după reuniunea coaliției de guvernare PSD-ALDE, în cadrul căreia s-a decis ca Daniel Constantin să rămână fără funcția de vicepremier și ministru al Mediului, Sorin Grindeanu a precizat: „Am învăţat (n.r - să pescuiesc). E adevărat că nu am mai pescuit până acum. E un lucru pe care nu l-am mai făcut. Înţeleg că aşa, ca începător, stau foarte bine. Unii ştiu să pescuiască, din zonele acestea cu specific. În zona de vest nu e o locaţie potrivită sau un trend. Eu, de exemplu, pot să-l învăţ să schieze pe domnul Liviu Dragnea, că înţeleg că nu stă foarte bine în acest domeniu", a declarat Sorin Grindeanu, la Parlament.

„În acest sfârşit de săptămână, l-am învăţat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament şi Guvern a avut loc: eu am prins 17 ştiuci şi el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă! La vâsle, un ecologist: Marcel Ciolacu", a scris șeful PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE