Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jean-Claude Juncker, după întâlnirea cu Viorica Dăncilă: „E al cincilea prim-ministru pe care îl întâmpin aici"

Postat la: 22.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a afirmat, în această după-amiază, în cadrul unei conferinţe de presă la Bruxelles, că premierul Viorica Dăncilă este cel de-al cincilea prim-ministru al României pe care îl primeşte de la preluarea mandatului său.

„Într-adevăr, e al cincilea prim-ministru pe care îl întâmpin aici de la începutul mandatului meu şi să sperăm că acest ciclu se va opri şi că doamna prim-ministru va rămâne mai mult în funcţie, pentru că nu mai ştiu unde pleacă toată lumea cu care mă întâlnesc ca prim-ministru", a arătat Jean-Claude Juncker. În acelaşi context, înaltul oficial a subliniat că locul României este clar în Spaţiul Schengen.

„Am spus încă odată doamnei prim-ministru că sunt convins că MCV cu privire la România şi Bulgaria ar trebui să fie ridicat, terminat înainte de sfârşitul mandatului acestei comisii şi că locul Românei clar este în Spaţiul Schengen. Nu mai trebuie să excludem România din aceste ambiţii cetăţeneşti care ţin de Spaţiul Schengen", a explicat Jean-Claude Juncker. Totodată, şeful CE a menţionat că Viorica Dăncilă a fost membru al Parlamentului European şi, prin urmare, Europa „nu are niciun fel de secret" pentru aceasta.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE