Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jaf în incinta unui centru comercial la raionul de bijuterii. Hoții au fugit cu 4 kilograme de aur

Postat la: 22.01.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Polițiștii constănțeni cercetează împrejurările în care, dintr-un raion de bijuterii din aur, din incinta unui centru comercial, au dispărut peste 4 kilograme de aur. Nimeni nu a văzut hoții deși furtul a avut loc cu o jumătate de oră înaintea orei de închidere

Polițiștii Sectiei 2 au fost sesizați de angajații unei firme din incinta unui complex comercial, din Constanța, că în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, persoane necunoscute au pătruns în punctul de lucru, de unde ar fi sustras bijuterii din aur. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Constanța, Andreea Munteanu, polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate toate măsurile care se impun pentru identificarea autorilor și tragerea acestora la răspundere. Prejudiciul în cauză urmează a fi stabilit.

Surse din anchetă spun că administratorul firmei, care deține un raion de vânzare bijuterii în incinta centrului comercial, s-a prezentat la poliție, la ora 9:30, reclamând că la deschiderea punctului de lucru a constatat disparița a 4 kilograme de aur în bijuterii, în valoare de cel puțin 150.000 de euro, fără manoperă. Raioanele de pe culoare se închid la ora 20:00,cu două ore înainte de închiderea centrului comercial. Singura măsura de protecție pentru marfă este să acopere tejgheaua cu o prelată. Teoretic, centrul comercial are agenți de pază însă nu se știe cum au fost subtilizate bijuteriile.

Camerele de supraveghere sunt în funcțiune însă abia după ora 22:00 sunt activate să se îndrepte spre culoar. Administratorul a spus polițiștilor că furtul ar fi avut loc în timpul nopții, dar din primele cercetări ale polițiștilor se pare că jaful a avut loc în jurul orei 21:30, cu 30 de minute înainte de închidere, cândîn centrul comercial încă mai sunt clienți. În baza documentelor justificative polițiștii vor stabili și prejudiciul real.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE