Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Jaf armat la un cazinou din Piteşti: doi mascaţi înarmaţi au atacat angajaţii şi au reuşit să fugă cu banii

Postat la: 17.03.2019 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jaful desfăşurat la cazinoul din zona Nord a Piteştiului a durat mai puţin de un minut. Unul dintre atacatori a avut asupra sa un topor, celălalt o armă, despre care poliţiştii nu pot spune, deocamdată dacă era adevărată.

Cei doi au pătruns în incintă la momentul în care angajaţii cazinoului făceau inventarul. Oamenii au fost ameninţaţi cu arma, iar casiera a făcut atac de panică. Un alt angajat a încercat să-i imobilizeze pe cei doi, dar a fost lovit. Cei doi atacatori au luat banii, 40.000 de lei, şi s-au făcut nevăzuţi. „Două persoane mascate au intrat într-un cazino din zona Nord în jurul orei 6.30 dimineaţa. Au sustras suma de aproximativ 40.000 lei. Nicio persoană nu a fost rănită. În cazino mai erau trei clienţi, care nu au intervenit.Potrivit primelor informaţii, atacatorii au fugit cu banii pe jos, printre blocuri", a declarat Florin Popa, purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş. Cazinoul este prevăzut cu camere de supraveghere. Rămâne de văzut dacă imaginile surprinse sunt relevante pentru anchetă.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE