Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Cristoiu: PNL a primit garantii de la Cotroceni ca motiunea va trece

Postat la: 19.06.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Jurnalistul Ion Cristoiu arata ca liberalii fac un joc periculos, pentru ca o motiune de cenzura care pica la diferenta mare de vot reprezinta o catastrofa pentru un partid de opozitie. De aceea, Cristoiu arata ca PNL a primit garantii de la Cotroceni ca aceasta motiune are sanse reale sa treaca si se intreaba daca, nu cumva, PNL mizeaza pe o condamnare a lui Liviu Dragnea.

"PNL a anuntat ca va depune o Motiune de cenzura pe 20 iunie 2018. Un astfel de gest poate fi dezastruos pentru PNL daca Motiunea cade. In astfel de situatii, decit sa risti confirmarea publica a adevarului ca stai catastrofal in Parlament, e preferabil sa nu depui Motiune de cenzura. Unui meci pierdut la scor e de preferat sa nu provoci meciul si sa tii galeria in leganarea iluziei ca esti mare si tare. Avind in vedere ca PNL se consulta cu Cotroceniul in deciziile majore, inseamna ca Ludovic Orban a fost asigurat ca motiunea are sanse sa treaca. Ea va fi depusa pe 20 iunie 2018. De votat va fi votata mai tirziu. Dupa pronuntarea sentintei in cazul Liviu Dragnea. Sa se bazeze PNL pe un scenariu legat de condamnarea lui Liviu Dragnea?", arata Ion Cristoiu, pe blogul personal.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE