Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iohannis surprins la shopping pe langa aeroportul din Munchen

Postat la: 04.02.2018 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Klaus Iohannis a fost surprins la shopping in incinta aeroportului din Munchen, carand sacose cu cumparaturi alaturi de sotia sa Carmen.

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, la Antena 3: "Cred că e în vacanță sau știam că la începutul lunii februarie, la Munchen, în mod tradițional, are loc o întrunire de securitate organizată de un ONG prestigios, întâlnire la care participă uneori șefi de stat sau de guvern, miniștri ai Apărării sau de Externe. Dacă nu, în vacanță, e stilul președintelui nostru, să plece din țară fără să anunțe."

Din fotografie, nu se observă că președintele și soția sa sunt însoțiți de SPP, deși este posibil ca aceștia să fi fost discreți și să stea la o distanță mai mare. Președintele și Carmen Iohannis aveau în mâini pungi de la cumpărături, sunt îmbrăcați casual. Președintele poartă ochelari negri. Cu toate acestea, cei doi au fost recunoscuți și fotografiați. În ultima perioadă, Carmen Iohannis nu a mai avut apariții publice alături de președinte.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE